Specialisaties

Mooie, witte en vooral gezonde tanden worden in onze samenleving steeds belangrijker. Bij TM Tandartsen hebben wij de modernste technieken om uw gebit er mooi en gezond uit te laten zien. De volgende behandelingen kunnen bij ons worden uitgevoerd:

Implantologie

Als een tand of kies verwijders is, kan deze worden vervangen door een implantaat. Een implantaat wordt als een schroef in de kaak gebracht en groeit vast in het eigen bot. Op het implantaat kan een kroon, brug of kunstgebit worden vastgezet.

Mondhygiëne

De mondhygiënist is de specialist in het voorkomen van problemen in en rondom de mond. Ook hiervoor kunt u terecht bij ons.

Facings

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts het uiterlijk van uw gebit verfraaien.

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken? Wij maken wij gebruik van veilige materialen die het glazuur blijven beschermen.

Wortelkanaalbehandelingen

Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het ontstoken tandweefsel door de tandarts weggehaald. Dit gebeurd onder plaatselijke verdoving. Wij kunnen gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen uitvoeren.

Parobehandeling

Een gezond gebit is meer dan “geen gaatjes”. De mond is een belangrijk deel van het gezicht en valt daarom direct op. Een frisse en schone mond is aantrekkelijk. Het is prettig te kunnen lachen en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slechte adem, een vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden. Wij hebben gereduceerde tarieven om een tandvleesbehandeling betaalbaar voor al onze patiënten te houden.

Contact